Forbilde, du kødder!

Må starte å si at jeg blir rørt når jeg får meldinger fra dere, at dere mener at definisjonen på et forbilde er meg.  Ordet forbildet er et veldig stort ord som betyr mye, det kan nesten sammenlignes med ordet elske.

Det tok meg mange år å forstå hva et forbilde egentlig var, faktisk 22 år tok det meg nøyaktig.

Mitt forbilde er en mann som er stolt homofil, sjenert, raus, morsom og en artist som fronter saker som jeg brenner for, likestilling. Navnet er Sam Smith. Den britiske sangeren som slo igjennom med låta – Stay with me.

 

Hvorfor det ble akkurat han vet jeg ikke, men vi appellerer vel til hverandres personligheter. Vi liker mye av de samme tingene, har samme humor og vi liker egentlig ikke å få skryt for hvem vi er og hvordan vi har blitt oss.

Det var aldri et mål å bli et forbilde, men det var et mål å være åpen å ærlig i forhold til min historie slik at den kan hjelpe andre mennesker i samme situasjon.

Personlig mener jeg at et forbilde kan være som mangt, det kan være måten du er på, måten du sier ting på, eller hvordan du gjør ting. Det å være en person som baner vei for andre mennesker.

 

Jeg er veldig glad for at min stemme blir hørt i det travle samfunnet som vi ferdes i, at jeg kan være med på å fronte psykisk helse den grad jeg gjør i dag.

Det at jeg får lov til å være en stemme for de usynlige barna, er noe jeg alltid har ønsket å kunne gjøre.

Fra å være en tanke på et papir, en hobby til at det tilslutt har blitt et profesjonelt verk er noe jeg synes er helt sprøtt å tenke på og det viktigste av alt, er at jeg har beholdt barnet i meg.

 

Den lille gutten i fra Colombia, den gode tonen og drivkraften er tilstede enda. Det har vært svært viktig for meg å ikke miste det barnet, tiltros for de utfordringene og hendelsene som har oppstått i livet. Den prosessen jeg har vært endel av i snar 6 år har gitt meg styrke til så utrolig mye. Dere har gitt meg mot og stå på vilje til å fronte det jeg brenner for, framtidens helter.

Jeg har vært redd for å bli for faglig i mine uttalelser. Det er viktig for meg at den erfaringsbaserte kunnskapen får leve videre, at ryggsekken blir åpnet og at barn og unge får snakke høyt i de rette fora!

 

Av erfaring ser jeg at barn og unge liker de historiene som kommer direkte, de som er ekte og som kommer fra hjertet. De historiene som ikke er berørt av noen andre enn personen som bærer ryggsekken selv.

 

Jeg skal snakke enda høyere, være mer tydelig og sette fingeren på mer spesifikke ting.

Hvis det kan være med på å gjøre meg til et forbilde, så skal jeg fortsette med akkurat det.

Jeg skal fortsette å fronte mental/psykisk helse, fortelle min historie og være den beste versjonen av meg selv i verdens lykkeligste land.

Forbilde et ord jeg har lært meg å forstå, et ord jeg har tatt til meg.

 

Bilde: Joachim Goa Steinbru

122 kommentarer til “Forbilde, du kødder!”

 1. Здесь четырнадцать самых популярных сериалов для настоящих фанатов дедективов.
  Тайсон Фьюри – Деонтей Уайлдер прямая трансляция. все серии подряд, смотреть онлайн.
  Смотрите по намеченой дате выхода, Сериалы жанра
  “Спорт”. В свою очередь все мы
  готов предоставить список каналов Дом кино, HD
  UA:Перший, 4K СТС Love, прямой эфир ПлюсПлюс, трансляция Матч ТВ.

 2. С любовью для вас десять рейтинговых сериалов для фанатов
  хорора. Бумажный дом 5 сезон 7 серия смотреть онлайн смотреть онлайн, сезон, сериала.
  Просматривайте по году выхода,
  Сериалы жанра “История”. Помимо прочего здесь
  мы предоставляет реестр каналов Интер,
  HD СТС Love, 4K 2х2, прямой эфир Россия 1, трансляция ICTV.

 3. Подготовили для Вас четырнадцать новых сериалов
  для фанатов дедективов. Когда выйдет новый сезон полицейского с Рублевки новый сезон.
  Ищите по году выхода, Сериалы
  жанра “Спорт”. Аналогично наш
  проект помогает программу каналов Домашний, HD 2х2,
  4K Paramount Comedy Россия, прямой эфир
  Россия 1, трансляция FOX Россия.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.