Landsforeningen for barnevernsbarn´s Landsmøte 2016

Tiden er inne for å samles, dele erfaringer, meninger og le sammen.

Tiden for det store møte, på en arena som betraktes som den viktigste arenaen for Landsforeningen for barnevernsbarn, Landsmøtet 2016!

Jeg landet på Gardermoen kl 12:00, første deltager er meg, jeg kjenner meg klar, spent og litt usikker på hva som møter meg.

Alle 8 er ankommet, de 8 som reiser med fly, bussen venter ute på parkeringen å sola lar ikke vente på seg. Det er klart for en helg med meninger, synspunkter, diskusjoner, humor, tårer og glede. Det er klart for Landsmøtet 2016!

På bussturen nedover registrerer jeg at mange ikke har sett hverandre på 1 – 3 år, samtalen sitter løst under hele turen som varer i 1 time å 10 min.

Personlig velger jeg å gå inn i min egen lille verden, som jeg ofte gjør, ikke for å virke uinteressert men for å tenke over hvordan helgen skal bli og for å reflektere over året som er gått.

Når vi ankommer Sundvolden så slår det meg at jeg har vært hær før. I Ankomsthallen venter andre spente deltagere, styret i LFB og administrasjonen som sitter på kontoret i Oslo.

Første dag er satt til Skolering en bolk som er viktig for å bli godt kjent med Organisasjonen en skal jobbe sammen med i årene framover.

 

OK!

La oss spore av litt folkens, jeg bare må fortelle om en utfordring når det gjelder slike dager som dette!

Som mange av dere sikkert vet, så har jeg diagnosen ADHD, utfordringen med å sitte stille, ikke mase på andre eller lage noen lyder er til stede under hele oppholdet. Ved ankomst fikk vi ei blekke på 144 siden, som vi skulle gå i gjennom, gjennom hele helgen.. hallo? 144 sider… det sier seg selv, gi meg en Sagway istedenfor liksom.

Men trikset for å holde fokus for min del, er å finne noe annet å holde fokus på slik at jeg kan fokusere på det jeg skal holde fokus på ( jeg vet at denne linjen ble avansert, gjerne les den 3-4 ganger til)

For meg er Sundvolden at av Norges desidert beste mat hoteller og som sist da jeg var på Sundvolden så blir jeg helt satt ut av hvor god kvalitet det er på råvarene og maten generelt. Med god service og god presentasjon av maten så for man muligheten til å slappa av samt å nyte et aldeles godt måltid i høy klasse!

Terningkast 5.

Tiden i styret for Landsforeningen for barnevernsbarn er over, et nytt kapittel starter og andre satsningsområder skal erobres.

Sammen er jeg avbildet med Sandrina Elisabeth Sandell ( leder i LFB )

NB!
Jeg er og forblir Erfaringskonsulent i Organisasjonen, det er en ære å være sammen med dere alle  ????

Takk for en nydelig helg ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.