Referanser

Her kan du lese referanser fra kunder som har opplevd et foredrag med Alexander Skadberg.

Lene Lekman, Barnevernleder

Bamble kommune

"Alexander formidler sitt meget viktige budskap på en gripende, berørende og humoristisk måte. Han har en helt spesiell formidlingsevne og veksler fint mellom alvor og humor gjennom hele foredraget. På tross av sin unge alder fremstår han meget erfaren "på scenen". Vi hadde et foredrag fra kl 09 - 13. Ikke et kjedelig minutt! Jeg vil anbefale å gi han god tid slik at han får mulighet til å presentere hele sin historie. Alexander ga oss informasjon og ny kunnskap om hva er viktig for barn og unge i møte med hjelpeapparatet. Han formidler sine egne opplevelser og gir samtidige gode råd i forhold til hva som kunne vært gjort annerledes. I antall var vi ca 90 tilhørere. Alle jobber med barn og unge og har både erfaring og formell kompetanse innfor barn og unges utvikling og psykiske helse. Alexander bidrar med sin viktige stemme inn til "fagfolk" utfra selv å ha vært en "bruker" "klient" "pasient" "elev"..etc i de offentlige systemene. Hans egen historie virker godt bearbeidet. Et godt foredrag fra en kompetent formidler. Anbefales."

Tove Andreassen, Leder for enheten Oppvekst

Røst Kommune

"Nå har Alexander Skadberg vært på Røst. Vil bare melde tilbake til dere om at vi hadde en suuuuuper dag med Alexander. · Han møtte alle elevene og lærerne på ungdomstrinnet og hadde en god tid sammen med dem. · Han møtte familien som hadde mistet sin sønn i rus. De var så fornøyde og gav kjempegod tilbakemelding. · Han møtte lokalbefolkningen på ettermiddagen. Alle som en har bare en ting å si: Fantastiske Alexander som på en så fin, sår og «naken», men også god måte formidlet budskapet sitt. Vi jobber videre med dette, på flere felt. På vegne av Røst kommune, TUSEN TAKK."

Inga Alice

Natteravnene – Bergen

”Alexander sine foredrag er troverdige, tidlige, ærlige, rett på sak. Han tar tilhørerne, og deltakerne sine hjerter."

Georg

Bakgården Aktivitetsverksted - Stavanger

”Alexander sine foredrag bærer preg av en publikumsvennlig stil, han underholder, holder seg til tema, snakker om saker han skjønner og hans budskap er lett tydelig og klart!"

Monika Lill Grøtte

ADHD Norge Haugaland lokallag

”"Vi hadde et litt stressende årsmøte før foredraget og vi likte veldig godt at Aleksander veldig kjapt fikk skuldrene våre ned i normal posisjon - bare med å være seg selv. Så lite selvhøytidelig og så naturlig. Lun humor og god fortellerevne!"

Karin

Organisasjonen, Voksne for Barn – Oslo

”Inspirerende og til ettertanke!"

Hogne

Ravnanger ungdomskule

"Veldig bra. Du treffer ungdommene, er engasjert og informerer godt!"

Martin Aasen Wright, styreleder i Norsk interesseforening for stamme

Norsk interesseforening for stamme

"Alexander snakket for første gang offentlig om sin stamming og hvordan det påvirket barne- og ungdomsårene under årsmøtehelgen til Norsk interesseforening for stamme i begynnelsen av april 2016. For mange som stammer er det å ta ordet foran en stor forsamling en utfordring. Stamming er ofte forbundet med frykt, skam og dårlig mestringsfølelse. Alexander fikk oss til å le og smile i det ene øyeblikket og reflektere over vår egen stamming i det andre. Han beveget oss, vi var flere som ble rørt. Jeg kan varmt anbefale Alexander som foredragsholder!"

Cecilie Langklep Bjørnøy, Rektor

Re videregående skole

"Vi har en visjon om å være et godt sted å lære. Første fredag i skoleåret, starter vi opp med trivselsdag. Dette for å sikre at vi får satt fokus på et trygt og godt klassemiljøet og at vi som skole synliggjør at vi jobber med visjonen vår også i hverdagen. I år startet vi trivselsdagen med et foredrag av Alexander Skadberg. Dette fungerte meget bra og elever og ansatte var godt fornøyde. Alexander er flink til å by på seg selv, han evner å bruke sin historie til å få i gang en refleksjon rundt hvem er jeg og hvordan har jeg blitt sånn. Elevene jobbet videre med temaet i klassene og Alexander var med oss hele dagen, også når vi avsluttet med felles dans i hallen."

Hilde Søberg Andreassen

Tannhelsetjenesten Innlandet fylkeskommune

"Vi gjennomførte foredraget på Teams, som en del av et webinar. Vi hadde 237 deltakere på 42 tannklinikker. Dette fungerte greit. Alexander er et fyrverkeri, og en utrolig fin fyr som formidler et viktig budskap på en fin måte. Morsomt, inspirerende og til refleksjon."

Lise

KBL Konferanse – Svolvær

”Sterkt, veldig engasjerende. Du er energisk og fengsler ditt publikum med din virkelighet. Du får fram poeng jeg ikke har tenkt på før."

Dagfrid

ADHD Sogn og Fjordane Lokallag

”Heftig historie å fortelle, viktig å få fram. I reine ADHD stil. Folk kjenner seg igjen."

Annette

Universitetet i Stavanger

”Inspirerende, motiverende og innsiktsfult.”

Maria Reklev

SOS-barnebyer Norge

”Det fungerte svært godt og foredragsholder tilpasset seg veldig greit til endringer i programmet på tid.”

Stavanger kommune, Lunde skole

Stavanger kommune

"Han har veldig god formidlingsevne og klarte å engasjere og holde trykket blant 250 lever hele timen foredraget varte. Veldig fin balanse mellom humor og alvor. Han var trygg, forberedt og bevisst på måten han fikk fram alvorlige og viktige temaer og hendelser. Han klarer å påvirke og er et forbilde for ungdommene våre med å være åpen, ærlig og glad. Etter et foredrag som dette er det lettere for oss alle å tørre å snakke om psykisk helse, be om hjelp og se hverandre."

Ingeborg Næs

Fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder

"Vi hadde glede av å ha besøk av Alexander på vår sommerfest i juni 2017. Han trollbandt forsamlingen med sin historie. Vi ble imponert over måten den ble presentert på – nøkternt og i «små porsjoner» slik at vi fikk være med på en reise. Han inspirerte oss til å stå på for de som trenger det mest – de sårbare barna og ungdommene. Vi kan anbefale andre fylkesmannsembeter til å invitere han til tverretatlige samlinger eller eksterne kurs/seminarer."

Edel

Fosterhjemstjenesten i Stavanger

"Søndagens foredragsholder var Alexander Skadberg med tittelen «Fra problembarn til problemløser» Under foredraget tok han alle deltakerne inn i hans verden og oppvekst med sin ærlige og direkte måte og vi fikk bli kjent med personen som nå har gjort hverdagen til en hverdag fylt med mestring , mot og stå på vilje. Denne ungen mannen gav oss et ærlig og engasjerende foredrag som berørte samtlige deltakerne i salen. Deltakerne lot seg begeistre over Alexanders formidlingsevne, og for mange ble dette helgens høydepunkt."

Vigdis

ADHD – Norge Rana og Hemnes lokallag

"Vi hadde besøk av Alexander torsdag 14. april. 2016 Foredrag: «Fra problembarn til problemløser». En entusiastisk og engasjert foredragsholder. Alexander gir alt og er et forbilde for mange som har samme utfordringer. Hans måte å ta frem livets utfordringer på gjør det spennende og interessant. Tiden flyr og foredraget er over før du får sukk for deg."

Kristine

Fellesorganisasjonen (FO) – Østfold

”Vil trekke frem at du fikk frem på en svært tydelig og god måte hvor viktig det er å forstå brukermedvirkning (også) som brukerinnflytelse på individnivå . Narrativet du brukte om din egen historie fungerte veldig godt. Så vil jeg løfte frem en annen side ved det, som jeg mener var superviktig, fordi du snakket for fagfolk fra de feltene. Du ble en levende påminnelse om hvor viktig det er å huske på at ungdom ikke ER oppførselen sin. At alle mennesker skaper seg selv i møtet med andre hele tiden. Du ble et sterkt møte med en innmari begavet mann. Som når verden og du begynte å spille mer på lag, virkelig kan bære mer enn deg selv i samfunnet. Det er viktige møter for folka fra felta våre.”

Eirin

Sentralsykehuset – Østfold

”Et inspirerende sannhetsvitne. Betydningen av å bry seg om sine medmennesker- å våge å se, har stor betydning for at det skal gå bra med den det gjelder."

Lilly Anne

Barnevernstjenesten – Sandnes

”Positiv og engasjert. Inkluderende og viser interesse for andre. Er også Utadvendt. Foredraget er ærlig, personlig uten å bli preget av negativitet, som vanskelige opplevelser ofte kan gjøre. Alexander formidler at alle har en mulighet både PGA av og til tross for det en har opplevd."

Mari Iren Johansen

Mental helse Nordkapp

"Foredraget var fantastisk og Alexander gjorde en kjempe jobb. Både elever og lærere var veldig fornøyd. Vi var 4 fra mental helse som også var tilstede."

Maren Løvås, Rådgiver

Korus vest-Stavanger

"Vi er svært godt fornøyd med foredraget. Det var engasjerende og morsomt. Vi bestilte Alexander sitt innlegg som avslutning på en to dagers konferanse og det var en fin måte å avslutte to innholdsrike dager."

Oline Dalen, Miljøterapeut

Lillehammer brukerstyrte senter Havang

"Vi på Havang opplevde Aleksander som en foredragsholder med stor formidlingsevne. Han tok oss med på en reise i sin barn-og ungdom i en balansert blanding av alvor og humor som berørte oss. Han fremstår som scenevant og henvender seg til publikum på en personlig og engasjerende måte! Erfaringene og kunnskapene han deler er nyttig for alle som er engasjert i mennesket."

Per Arthur Andersen, Helsesykepleier

Skolehelsetjenesten i bydel Frogner

"Aleksander formidler historien sin på en måte som griper ungdommen. Han eier scenen og klarer kunsten å balansere mellom det morsomme og det vonde."

Bente Johansen

Psyktbra

"Alexander Skadberg har en tilstedeværelse på scenen som er større enn han selv. Han får oss til å lytte. Og gjør oss oppmerksomme på at å møte mennesker med et åpent hjerte er viktig, samt det å vise kjærlighet, ubetinget kjærlighet. Alexander har også en nydelig sangstemme. I foredraget synger han en tekst med mye kjærlighet. En sang hans bror sang til han som barn. Han snakker også om de menneskene han har møtt på sin vei. De som har sett han og gjort en betydning forskjell. Alexander våger å snakke om det andre ikke tørr å snakke om, som vold og overgrep mot barn. Vi vet mange ungdommer opplever det han snakker om og går stumme rundt med denne opplevelsen, dette gjør Alexander noe med. Det handler om å ta ordet, spørre mer og følge opp."

Thomas Pedsersen

Barne- og Ungdomsfaglig Forum (BUFF)

"Alexander begeistret og rørte oss. Alexander er en sterk formidler og gjennom egen historie og kunstneriske grep blir vi dratt med i en berg og dalbane av følelser. Sterkt!"

Kenneth Didriksen

Pedagogisk-Psykologisk Tjeneste

"Alexander holder en tverrfaglig samling lyttere fokusert gjennom sin historie. Ved at han ærlig deler sin historie, kommer vi som hjelpere nærmere vårt eget praksisfelt, og får lytte til en som har reflektert godt over den hjelpa som han mottok gjennom sin oppvekst. På godt og vondt bringer han oss inn i stemninger og kobler oss tett til vår egen erfaring."

Home-Start

Alexander gjorde et sterkt inntrykk på oss alle i salen, og forventningene til foredraget ble så absolutt innfridd. I tillegg er han en veldig trivelig og flott fyr, som tok seg tid til å prate med publikum både før og etter foredraget. Har fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra publikum.

Ann Kristin Drevland, Studieleder - NTL NAV Vestfold

NAV Sandefjord

Et utvalg tilbakemeldinger fra deltakerne: "Alexanders foredrag var helt fantastisk" / "Alexander = fantastisk" / "Alexander var en veldig engasjert og spennende konferansier som bandt det hele sammen på en utmerket måte" / "Fantastisk opplevelse med en konferansier som fulgte opp hele kurset og selv bidro med en personlig historie. Sterkt og nyttig i forhold til jobben min!" / "Veldig flott konferansier med gripende foredrag" / "Alexander var veldig bra som konferansier. Kjempegøy med noen til å binde det hele sammen." / "Alexander var en fantastisk flink konferansier, og hans foredrag burde ha vært holdt for alle i NAV! Et funn!" - Dette er direkte sitater. For min egen del vil jeg gjerne tilføye at det at han var sammen med oss hele tiden, også under middagen, hvordan han minglet med alle deltakerne og lærte seg navn – bidro til å løfte hele konferansen et ekstra hakk.

Lene Kjeldsaas

Leder Kanvas kompetanse

Stiftelsen Kanvas samlet 1150 ansatte for å styrke det psykososiale barnehagemiljøet. Alexander ble en sentral bidragsyter på denne samlingen. Hans foredrag var fantastisk nært, viktig og rørende. Han var energisk og levende i sine betraktninger om livet som har vært fylt av både lyse og mørke sider. Det var formidlingskunst av høy klasse og et budskap alle ansatte vil huske lenge; du kan gjøre en forskjell for et barn.

BOOK FOREDRAG MED

ALEXANDER SKADBERG