Referanser

Her kan du lese referanser fra kunder som har opplevd et foredrag med Alexander Skadberg.

Lene Lekman, Barnevernleder

Bamble kommune

"Alexander formidler sitt meget viktige budskap på en gripende, berørende og humoristisk måte. Han har en helt spesiell formidlingsevne og veksler fint mellom alvor og humor gjennom hele foredraget. På tross av sin unge alder fremstår han meget erfaren "på scenen". Vi hadde et foredrag fra kl 09 - 13. Ikke et kjedelig minutt! Jeg vil anbefale å gi han god tid slik at han får mulighet til å presentere hele sin historie. Alexander ga oss informasjon og ny kunnskap om hva er viktig for barn og unge i møte med hjelpeapparatet. Han formidler sine egne opplevelser og gir samtidige gode råd i forhold til hva som kunne vært gjort annerledes. I antall var vi ca 90 tilhørere. Alle jobber med barn og unge og har både erfaring og formell kompetanse innfor barn og unges utvikling og psykiske helse. Alexander bidrar med sin viktige stemme inn til "fagfolk" utfra selv å ha vært en "bruker" "klient" "pasient" "elev"..etc i de offentlige systemene. Hans egen historie virker godt bearbeidet. Et godt foredrag fra en kompetent formidler. Anbefales."

Tove Andreassen, Leder for enheten Oppvekst

Røst Kommune

"Nå har Alexander Skadberg vært på Røst. Vil bare melde tilbake til dere om at vi hadde en suuuuuper dag med Alexander. · Han møtte alle elevene og lærerne på ungdomstrinnet og hadde en god tid sammen med dem. · Han møtte familien som hadde mistet sin sønn i rus. De var så fornøyde og gav kjempegod tilbakemelding. · Han møtte lokalbefolkningen på ettermiddagen. Alle som en har bare en ting å si: Fantastiske Alexander som på en så fin, sår og «naken», men også god måte formidlet budskapet sitt. Vi jobber videre med dette, på flere felt. På vegne av Røst kommune, TUSEN TAKK."

Inga Alice

Natteravnene – Bergen

”Alexander sine foredrag er troverdige, tidlige, ærlige, rett på sak. Han tar tilhørerne, og deltakerne sine hjerter."

Georg

Bakgården Aktivitetsverksted - Stavanger

”Alexander sine foredrag bærer preg av en publikumsvennlig stil, han underholder, holder seg til tema, snakker om saker han skjønner og hans budskap er lett tydelig og klart!"

Monika Lill Grøtte

ADHD Norge Haugaland lokallag

”"Vi hadde et litt stressende årsmøte før foredraget og vi likte veldig godt at Aleksander veldig kjapt fikk skuldrene våre ned i normal posisjon - bare med å være seg selv. Så lite selvhøytidelig og så naturlig. Lun humor og god fortellerevne!"

Karin

Organisasjonen, Voksne for Barn – Oslo

”Inspirerende og til ettertanke!"

Hogne

Ravnanger ungdomskule

"Veldig bra. Du treffer ungdommene, er engasjert og informerer godt!"

Martin Aasen Wright, styreleder i Norsk interesseforening for stamme

Norsk interesseforening for stamme

"Alexander snakket for første gang offentlig om sin stamming og hvordan det påvirket barne- og ungdomsårene under årsmøtehelgen til Norsk interesseforening for stamme i begynnelsen av april 2016. For mange som stammer er det å ta ordet foran en stor forsamling en utfordring. Stamming er ofte forbundet med frykt, skam og dårlig mestringsfølelse. Alexander fikk oss til å le og smile i det ene øyeblikket og reflektere over vår egen stamming i det andre. Han beveget oss, vi var flere som ble rørt. Jeg kan varmt anbefale Alexander som foredragsholder!"

Cecilie Langklep Bjørnøy, Rektor

Re videregående skole

"Vi har en visjon om å være et godt sted å lære. Første fredag i skoleåret, starter vi opp med trivselsdag. Dette for å sikre at vi får satt fokus på et trygt og godt klassemiljøet og at vi som skole synliggjør at vi jobber med visjonen vår også i hverdagen. I år startet vi trivselsdagen med et foredrag av Alexander Skadberg. Dette fungerte meget bra og elever og ansatte var godt fornøyde. Alexander er flink til å by på seg selv, han evner å bruke sin historie til å få i gang en refleksjon rundt hvem er jeg og hvordan har jeg blitt sånn. Elevene jobbet videre med temaet i klassene og Alexander var med oss hele dagen, også når vi avsluttet med felles dans i hallen."

Hilde Søberg Andreassen

Tannhelsetjenesten Innlandet fylkeskommune

"Vi gjennomførte foredraget på Teams, som en del av et webinar. Vi hadde 237 deltakere på 42 tannklinikker. Dette fungerte greit. Alexander er et fyrverkeri, og en utrolig fin fyr som formidler et viktig budskap på en fin måte. Morsomt, inspirerende og til refleksjon."

BOOK FOREDRAG MED

ALEXANDER SKADBERG