Snakk om å være frekk eller!

Tenk at jeg bare reiste fra dere uten at dere visste noen ting som helst?!

Det er godt å tenke på at dette var en tur som var planlagt slik at jeg skulle få tilbake energien. Av og til i gitte sammenhenger er det lurt å reise bort slik at man ikke blir forstyrret av omgivelsene. reis gjerne til et sted hvor du får tid til å tenke og reflektere.

Jeg var IKKE ute etter en plass hvor helene sto i taket eller hvor champagne føringen ikke så sin begrensing. Det å lete spesifikt etter et sted hvor pensjonistene oppholder seg er noe jeg sjeldent gjør, men nå gjorde jeg akkurat det.

Nå handlet det om å finne roen, men også jobbe strukturert med drømmen som skal gå i oppfyllelse dette året.

Puerto De Mogan ble plassen, stedet hvor du kan ligge på en solseng eller på altanen å se ut over Kanariøyenes fantastiske kystperle. Oppleve solnedgangen og ikke minst se når månen står opp.

Gamelbyen – Puerto De Mogan

Når jeg var her nede tok jeg en fjelltur hver morgen for å finne tilbake fokuset (anbefales) og for hver gang jeg kom opp på toppen av fjellet kom denne krabaten ut av steinen. Han fikk kallenavnet Simba.

Jeg regner med at Simba snakket Spansk, men siden jeg ikke har vært flink nok til å ta vare på morsmålet mitt så brukte jeg tegn til tale  for å si det sånn..

jeg må ærlig innrømme at jeg er overrasket over hvor mange løs katter det er i Spania, hvorfor er det egentlig slikt og hva er det som gjør at så mange katter ikke har et hjem? Det jeg har har funnet ut, er at jeg ikke skal gruble for mye på det, det ville gjort meg gal.

Det som også var mest spesielt med turen var at jeg har fikk muligheten til å møte mennesker som lever i grotter i fjellet. Det har sin forklaring på det også, å forklaringer er at temperaturen i grotter holder seg jevn  hele veien og at på denne tiden av året er det varmt, svært varmt. På vei opp til grottene steg temperaturen i sola til hele 53 grader.

Inne i grottene har de med seg det de trenger for å overleve, kjøkkenutstyr, klær, vaskebaljer, mat  og ikke minst barna/familiene sine.

De tok betalt for at vi skulle få lov til å se, og bilder var dessverre forbudt .

Katten Simba

Det som også var mest spesielt med turen var at jeg har fikk muligheten til å møte mennesker som lever i grotter i fjellet. Det har sin forklaring på det også, å forklaringer er at temperaturen i grotter holder seg jevn  hele veien og at på denne tiden av året er det varmt, svært varmt. På vei opp til grottene steg temperaturen i sola til hele 53 grader.

Inne i grottene har de med seg det de trenger for å overleve, kjøkkenutstyr, klær, vaskebaljer, mat  og ikke minst barna/familiene sine.

De tok betalt for at vi skulle få lov til å se, og bilder var dessverre forbudt .

Ved kveldstider tusler jeg nedover mot kysten for å se på noe som er så vakkert at det faktisk ikke kan beskrives med ord. Jeg finner meg en gammel stol,  setter meg ned for puste ut.

Det å kjenne på at man lever er noe jeg faktisk unner alle og en hver, med dette mener jeg at vi må tørre og kjenne på det å være litt «ensom» men også tilstedet.

Solnedgang i Puerto De Mogan

En taxi sjåfør står utenfor rommet mitt, først nå forstår jeg at jeg skal forlate dette fantastiske stedet.

Jeg har hatt en fantastisk tid her i Puerto De Mogan, jeg har spasert rundt i hele byen, utforsket alle stedene, vært på fjellturer og møtt masse spennende mennesker.

Jeg har også fått tid til å se solen stå opp og gå ned. jeg har fått sett månen våkne til liv, men best av alt altså jeg har kjent på det å være alene.

Nå er jeg klar til å peise på videre, vise dere showet Mannen i speilet og ikke minst reise på turnè!

28 kommentarer til “Snakk om å være frekk eller!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.