Storebror, lillebror, da , nu og for alltid!

Hva skal man si når du våkner opp til nyheter, meldinger og telefoner om at din egen storebror han du er så glad i har sluppet en svert personlig dokumentar om hans eget liv som rusavhengig og prostituert i Oslo.

Svaret er nok at dette har jeg visst skulle komme, det livet som skildres her har vært og er endel av livet mitt.

Det å vokse opp sammen med en storebror som har vært langt borte, men samtidig så nær har vært tøft på mange måter. Vi har noen av  de samme minnene og har alltid vært flink til å skåne hverandre.

Når vi møtes så snakker vi ofte om tiden som har vært og om tiden som skal komme, alltid drømmende aldri dømmende.

Det er flere måter å være «narkoman» har jeg lært, min bror er det på en måte som jeg setter veldig stor pris på.

hver gang jeg ringer så tar han tlf, uansett om han er rusa eller edru. Sender jeg melding så får jeg alltid svar innen en time og ringer jeg å ikke får svar, så ringer han opp. Han er på en måte alltid der og jeg er der for han, når vi trenger å slå av en prat.

Det er ikke å legge skjul på at livene våre har tatt vær sin retning, men det som er viktig er at vi er stolt av hver andres prestasjoner og framgang, vi ønsker alltid hverandre det beste og håper på det neste.

Showet mannen i speilet blir et dypdykk inn i min verden hvor oppvekst og opplevelser med vonde barndoms år blir belyst på en vakker måte.

Gaute er også enig i at dette er en svert viktig del å få fram, psykisk helse for barn og unge og at neste generasjons barn ikke havner i den situasjonen som jeg og min bror havnet i.

Storebror han jeg er så glad i har lettet på sløret og tar dere med inn i en verden som dessverre er svært lukket men også åpen for almenheten.

Jeg er stolt over å ha en storebror som tørr og være åpen om livet, tørr å fortelle historien slik at andre IKKE skal gå i samme fella.

Vi lever i et lukket samfunn som bærer preg av stillhet rundt situasjoner som er vanskelige å snakke om, ting som ikke skal fram i lyset og virkeligheten som puster oss i nakken.

Min bror har alltid hatt et stort ønske om å drive med musikk, et ønske som veier sterkere en livet.

Storebror, lillebror, da , nu og for alltid 

Du kan se dokumentaren jeg snakker om i linken under.

NB! Dokumentaren krevet VG+
Råd: Last ned VGTV på app store eller android, da er den gratis 

https://www.vgtv.no/#!/video/139306/gaute

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.