Tilbake til det som betyr mest for meg

Mange vil nok kalt meg en egoist, eller kanskje er det jeg som kaller meg selv for en egoist..

Tilbake til livet, tilbake til realiteten, Tilbake til det som betyr mest for meg.

Tiden har gått, det er vært stille fra denne karen.

Nå i dette øyeblikk sitter jeg alene i leiligheten min i Stavanger, skuer utover havet å undres over hva jeg egentlig har drevet med. Fra Nordsjøen til sykehus, fra sykehus til hjem..det har vært en overgang. Plutselig legger jeg merke til at livet mitt får et helt annet perspektiv, jeg skjønner hva jeg betyr for andre og hva jeg har jobbet med de siste årene.

Det å være helt frakoblet har tatt meg med på opplevelser som jeg sent vil glemme, opplevelser som å sitte helt stille, alene å reflektere over hvem jeg er.

Det å gi så mye av seg selv i sosiale medier er blitt en heltidsjobb, jeg er liksom påskrudd hele tiden.

Det å slå seg av, har vært en redning, noe jeg vil anbefale andre å prøve.. det er lettere sagt en gjort, men det er å anbefale.

 

Nå som jeg er tilbake gleder jeg meg til å ta fatt på nye utfordringer, reise på turnè, holde foredrag, jeg gleder meg til å møte deg!

Dette er bare en liten hilsen fra meg til deg.

96 kommentarer til “Tilbake til det som betyr mest for meg”

 1. Фильмы 2021 смотреть бесплатно в хорошем качестве Агнец / Ягнёнок 2021 брат лучшие фильмы новинки. Фильмы онлайн новинки бесплатно. Новинки кино вышедшие в hd смотреть. Смотреть фильмы онлайн качество новинки. Новинки кино 2021 в hd. Смотреть бесплатно новинки русских фильмов 2021. Смотреть кино новинки качество 720. Смотреть фильм бесплатно про новинки. Фильм онлайн бесплатно в хорошем качестве 2021. Новинки 2021 года фильмы смотреть онлайн. Новинки кино 2021 смотреть в hd.

 2. Цены на услуги и консультации психолога.
  Консультация психолога Консультация психолога онлайн.
  Помощь профессионального Психолога.
  Консультация Психолога – Профессиональная поддержка.
  Консультация и лечение психотерапевта (психолога) Психологи онлайн.
  Рейтинг психологов.

 3. С любовью для вас тринадцать самых популярных сериалов для поклонников криминала. Трудные подростки сериал 3 сезон все серии подряд смотреть в онлайн-кинотеатре. Скачивайте по предпологаемой дате выхода, Сериалы жанра “Криминал”. Помимо прочего все мы предлагает реестр каналов Наше новое кино, HD Первый канал, 4K ТЕТ, прямой эфир Россия 24, трансляция ТВ Центр.

 4. Здесь пять с высоким рейтингом сериалов для настоящих фанатов хорора. Трудные подростки сериал 3 сезон на VRUVNVFR ТВ. Находите по мировому рейтингу, Сериалы жанра “Ужасы”. Вдобавок тут мы выдает номенклатуру различных каналов BBC World News, HD СТС Love, 4K Россия 1, прямой эфир Канал Disney, трансляция Мега.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.